300 pakketten paaseieren voor woonzorgcentrum Ter Melle en vzw Zonnebloem in Heule

© CHH
Redactie KW

Zaakvoerders van chocolaterie Lucardi Bram Coelembier (29) en Sanne Callens (29) hebben het hart op de juiste plaats. Zoals vele handelaars dragen ze ook hun steentje bij om mensen te steunen.

In deze bizarre tijden en op weg naar een sombere paasperiode verrassen de zaakvoerders van Lucardi de bewoners van woonzorgcentrum Ter Melle en vzw Zonnebloem met 300 pakketten gevuld met chocolade-eieren. Vzw Zonnebloem zorgt voor kinderen en jongeren met een beperking.

“We willen hiermee de zorgverleners en bewoners moreel steunen”, zegt Sanne. “Veel bewoners hebben geen of weinig contact met de buitenwereld.” “Met deze paaseieren willen we tonen dat we aan hen denken. Mijn grootmoeder Christine Deneckere woont in een van de serviceflats van Ter Melle”, voegt Bram eraan toe.

Op naar betere tijden

Op deze manier uiten de zaakvoerders hun steun. “Neen, het is geen commerciële stunt. De zorgverleners en bewoners hebben het moeilijk. Vandaar ons initiatief”, aldus Sanne en Bram.

Niettegenstaande dit mooie gebaar is het ook voor chocolatier Lucardi een moeilijke periode. “Veel van de chocolade paashazen zullen verweesd in mijn zaak achterblijven”, zegt Bram. “Niets aan te doen! We moeten door deze crisis heen, op naar betere tijden.”

(CHH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.