De deurwaarder die de man uit zijn woning moest zetten, had de grootste moeite om de man tot rede te brengen en diende de bijstand in te roepen van de lokale politie. De agenten dienden versterking op te roepen omdat de bewoner uitzinnig van woede was. De man werd in de boeien geslagen maar overleed ter plekke. Dit wordt ons door het parket van Kortrijk bevestigd.

Dat parket deelt verder nog mee dat er morgen een autopsie zal plaatsvinden op het lichaam van de overleden man.

Voor het ogenblik is er geen sprake van politiegeweld, maar gezien de omstandigheden is de federale gerechtelijke politie belast met het verdere onderzoek in deze zaak.

De deurwaarder die de man uit zijn woning moest zetten, had de grootste moeite om de man tot rede te brengen en diende de bijstand in te roepen van de lokale politie. De agenten dienden versterking op te roepen omdat de bewoner uitzinnig van woede was. De man werd in de boeien geslagen maar overleed ter plekke. Dit wordt ons door het parket van Kortrijk bevestigd.Dat parket deelt verder nog mee dat er morgen een autopsie zal plaatsvinden op het lichaam van de overleden man.Voor het ogenblik is er geen sprake van politiegeweld, maar gezien de omstandigheden is de federale gerechtelijke politie belast met het verdere onderzoek in deze zaak.