Alle andere personeelsleden en bewoners werden ondertussen getest, maar er zijn geen bijkomende gevallen meer. Er is in het woonzorgcentrum een speciale covidafdeling opgericht en de besmette bewoners krijgen er de beste zorgen van een afzonderlijke verpleegploeg.

Bij de besmette bewoners zijn nog geen acute gezondheidsproblemen vastgesteld en alle niet-besmette medewerkers en bewoners worden volgende week aan een nieuwe test onderworpen.

Om de zorgverlening te garanderen worden collega's van het gemeentebestuur ingezet in de ondersteuningsdiensten van het woon- en zorgcentrum. Alle familiaal en sociaal bezoek in het woonzorgcentrum is voorlopig verboden. (PBM)

Alle andere personeelsleden en bewoners werden ondertussen getest, maar er zijn geen bijkomende gevallen meer. Er is in het woonzorgcentrum een speciale covidafdeling opgericht en de besmette bewoners krijgen er de beste zorgen van een afzonderlijke verpleegploeg.Bij de besmette bewoners zijn nog geen acute gezondheidsproblemen vastgesteld en alle niet-besmette medewerkers en bewoners worden volgende week aan een nieuwe test onderworpen.Om de zorgverlening te garanderen worden collega's van het gemeentebestuur ingezet in de ondersteuningsdiensten van het woon- en zorgcentrum. Alle familiaal en sociaal bezoek in het woonzorgcentrum is voorlopig verboden. (PBM)