Maar op het moment dat de politie de man wil controleren, springt hij op de bromfiets en rijdt hij aan een hoge snelheid weg. Uiteindelijk komt hij een eind verder ten val en kan de politie de man oppakken.

Het gaat om een 18-jarige man uit Torhout. De man is onder invloed van alcohol en legt een positieve ademtest af. Daarnaast is hij ook niet in het bezit van een rijbewijs. De bromfiets van de man, die niet ingeschreven noch verzekerd is, werd in beslag genomen. De 18-jarige man raakte lichtgewond door de val.

Maar op het moment dat de politie de man wil controleren, springt hij op de bromfiets en rijdt hij aan een hoge snelheid weg. Uiteindelijk komt hij een eind verder ten val en kan de politie de man oppakken.Het gaat om een 18-jarige man uit Torhout. De man is onder invloed van alcohol en legt een positieve ademtest af. Daarnaast is hij ook niet in het bezit van een rijbewijs. De bromfiets van de man, die niet ingeschreven noch verzekerd is, werd in beslag genomen. De 18-jarige man raakte lichtgewond door de val.