De 17-jarige jongeman daagde twee agenten uit en probeerde omstaanders tegen de politie op te zetten. Hij werd opgepakt en verwondde daarbij twee agenten.

"Met heel wat moeite konden de agenten de agressieve 17-jarige oppakken, maar daarbij liepen ze wel verwondingen op", zegt Willemien Baert van het Brusselse parket. "Ze zijn allebei enkele dagen werkonbekwaam."

Hij kreeg voor de rellen in Blankenberge al een werkstraf opgelegd van de jeugdrechter. Hij verscheen opnieuw voor de jeugdrechter voor smaad, weerspannigheid en slagen en verwondingen tegen de politie en werd in een open instelling geplaatst.

De 17-jarige jongeman daagde twee agenten uit en probeerde omstaanders tegen de politie op te zetten. Hij werd opgepakt en verwondde daarbij twee agenten."Met heel wat moeite konden de agenten de agressieve 17-jarige oppakken, maar daarbij liepen ze wel verwondingen op", zegt Willemien Baert van het Brusselse parket. "Ze zijn allebei enkele dagen werkonbekwaam."Hij kreeg voor de rellen in Blankenberge al een werkstraf opgelegd van de jeugdrechter. Hij verscheen opnieuw voor de jeugdrechter voor smaad, weerspannigheid en slagen en verwondingen tegen de politie en werd in een open instelling geplaatst.