16.250 euro aankoopbonnen met Noelly verkoopactie

Rechtstaand van links naar rechts:Francesco Vanderjeugd, Marnick Crombez, Ilse Peperstraete, Tom Bruneel, Inge Foulon en Gwendolyn VandermeerschZittend van links naar rechts:Danny Soenen, Anja Vandekerckhove, Alexander Ally © JOKE COUVREUR
Redactie KW

Unizo Westrozebeke en Unizo Oostnieuwkerke organiseerden reeds 34 keer samen de Oost-West eindejaarsactie. Dit jaar neemt ook Unizo Staden aan de actie deel. Die kreeg de nieuwe naam ‘Noelly verkoopactie’ mee. Bij de actie wordt voor 16.250 euro aan aankoopbonnen verdeeld.

“Het concept is gebaseerd op de vroegere Oost-West actie, maar hier en daar werden andere accenten gelegd”, weet Alexander Ally, voorzitter van Unizo Oostnieuwkerke. “De basis blijft evenwel het organiseren van een verkoopactie door Unizo om onze handelaars en ondernemers ‘in the picture’ te plaatsen, de bevolking te laten kennismaken met de lokale handelaars en ondernemers en om hen aan te sporen om hun ‘gewone’ en hun eindejaarsaankopen lokaal te doen.”

“De actie is gebaseerd op twee pijlers: de publiciteitsfolder en de lotenactie”, vertelt Danny Soenen, voorzitter van Unizo Westrozebeke. “De publiciteitsfolder wordt verdeeld onder alle inwoners van de drie deelgemeenten. De folder telt dit jaar 92 pagina’s en is niet zomaar een boekje. We kunnen het gerust de Bijbel van de Stadense handelaars en ondernemers noemen. Het is dan ook een folder om te bewaren en later nog eens in te kijken. Voor de bewoners is er ook een wedstrijd aan verbonden. In de folder staan een aantal ‘Noëlly’s’. Wie het juiste aantal kan raden en het formulier binnenbrengt, maakt kans om zes flessen champagne te winnen.”

Lotenactie

“De tweede pijler is de lotenactie”, gaat Anja Vandekerckhove, voorzitter van Unizo Staden, verder. “Bij de deelnemende handelaars worden tijdens de actieperiode loten uitgedeeld. Dit jaar nemen maar liefst 58 handelaars verspreid over de drie deelgemeenten deel. Er is een totale prijzenpot van zomaar eventjes 16.250 euro aan aankoopbonnen te verdelen.”

“De eerste prijs is goed voor 2.500 euro aan aankoopbonnen. Verder zijn er ook drie bonnen van 750 euro en bonnen van 100 euro te winnen. Per deelnemende handelszaak kunnen er ook drie flessen champagne gewonnen worden.”

“De actie loopt van zaterdag 27 november tot en met vrijdag 31 december. De trekking gebeurt op 6 januari 2022, de hoofdprijzen worden op 4 februari 2022 uitgereikt. De lijst van winnende loten zal kunnen geraadpleegd worden via de Staden App, via de Noelly UNIZO pagina op Facebook en bij de deelnemende handelaars.” (BCH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.