140 potten vol bloemen voor personeel woonzorgcentrum Heilige Familie in Deerlijk

Alex Vandevelde, Christof Naessens, Mario Himpe, Geert Van Wonterghem en Tom Callewaert van de Belgiekspurters brachten de lading bloemen naar het woonzorgcentrum. © foto MV
Redactie KW

Een lading van 140 potten vol heerlijke bloemen werd zaterdagnamiddag aan het woonzorgcentrum Heilige Familie bezorgd. De Belgiekspurters waren de initiatiefnemers en de personeelsleden de ontvangers.

Het geeft een eigenaardig gevoel als vijf wielertoeristen, op veilige afstand van elkaar, de potten uit bestelwagens halen en ze in een afgesloten toegangsruimte plaatsen. “Een tijd in quarantaine laten staan en dan naar ieder personeelslid. Vanuit de kamers wuifden en applaudisseerden er enkele dragers van de gele schorten. “Wij mogen nu eens zelf een dankjewel zeggen. Dikke merci”, klonk het vanop de derde verdieping naar de Belgiekspurters toe.

Het idee kwam van de bestuursleden Mario Himpe en Geert van Wonterghem. “Wij weten welke inspanningen er in de verzorgingssector geleverd worden. Ons bestuur ging ermee akkoord dit te sponsoren. De aankoop gebeurde bij Bloemen Vandenbogaerde op de Belgiek. “Wij steunen hiermee ook de plaatselijke handelaars. Een vleugje solidariteit in deze moeilijke tijden is een duwtje in de rug.”

(MV/ foto MV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier