1 ton vermageren in 100 dagen met ‘Iedereen fit@Bredene’

Redactie KW

In 2014 wil het gemeentebestuur de mogelijkheid bieden aan minstens 500 inwoners om samen 1 ton te vermageren in 100 dagen, en dat door gezonde voeding en beweging.

Van het startevenement op zaterdag 15 maart tot het slotevenement op 26 juni, worden alle inwoners die zich inschrijven nauwkeurig begeleid. Hiervoor kan men rekenen op de professionele expertise van sportartsen. ‘Iedereen Fit’ wordt ook vanuit medisch oogpunt ondersteund. Op culinair vlak zal niemand minder dan Pascale Naessens de deelnemers bijstaan met ‘gezonde’ raad. Haar passie, oprechtheid en puurheid zijn dan ook de kwaliteiten die noodzakelijk zijn om de ‘Iedereen Fit’-deelnemers te overtuigen dat gezondheid en genieten perfect samen gaan. Deelnemers worden op deze wijze bewust gemaakt van een gezonde levensstijl. Ook op de ‘Iedereen fit’-Facebookpagina komen voedingstips, recepten en worden vragen persoonlijk beantwoord. Na 100 dagen organiseert Bredene dan het ‘Iedereen fit’-slotevenement.

Inschrijven kan nog

Nu al zijn er 400 mensen ingeschreven voor de uitdaging. Inschrijven kan steeds door je contactgegevens te bezorgen via infodienst@bredene.be of 059/33 91 95 en dit tot halfweg de 100 dagen. Voor meer info: www.iedereenfit.eu (JCB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.