Het team van het Vlastreffen pakte de voorbije dagen uit met een programma dat een volledig weekend vulde: een nocturne op vrijdag, Road Rock op zaterdag en het Vlastreffen zelf op zondag: de parade van 1.770 deelnemende motorrijders en hun machines.

Fernand, Koen, Nancy, Rita en Marc zochten en vonden een goede staanplaats., JVGK
Fernand, Koen, Nancy, Rita en Marc zochten en vonden een goede staanplaats. © JVGK

"Het mochten er wel 1.777 zijn, dan zou dat hetzelfde geweest zijn als het globale telefoonnummer van de stad", grapt een toeschouwer. De weergoden bleken van 's morgens goedgezind bij de start van het gebeuren. Bij aankomst waren ze nog even welgezind. Wat wel opviel, is dat er dit jaar geen tribune stond op de Grote Markt. Er waren enkel staanplaatsen langs het ereparcours.

(PVH/JVGK)

Het team van het Vlastreffen pakte de voorbije dagen uit met een programma dat een volledig weekend vulde: een nocturne op vrijdag, Road Rock op zaterdag en het Vlastreffen zelf op zondag: de parade van 1.770 deelnemende motorrijders en hun machines. "Het mochten er wel 1.777 zijn, dan zou dat hetzelfde geweest zijn als het globale telefoonnummer van de stad", grapt een toeschouwer. De weergoden bleken van 's morgens goedgezind bij de start van het gebeuren. Bij aankomst waren ze nog even welgezind. Wat wel opviel, is dat er dit jaar geen tribune stond op de Grote Markt. Er waren enkel staanplaatsen langs het ereparcours. (PVH/JVGK)