Na meer dan een maand zijn Apollonia Vanloven uit Brugge en haar geliefde kater Moesti herenigd. Ze kreeg zaterdagmorgen telefoon: iemand had haar kat herkend van op de foto. "Ik ben gaan kijken en het was inderdaad Moesti. Ik heb mijn grootste schat weer bij mij!"

Begin september verdween Apollonia haar kat. De jonge vrouw was ten einde raad, want ze was ervan overtuigd dat iemand Moesti gestolen had. "De slager zag hoe een vrouw mijn kat mee nam", zuchtte een ontroostbare Apollonia. Ze verdeelde liefst 1.000 flyers en ook via kw.be werd de oproep verspreid. Met een happy end!

"Moesti is tamelijk proper en absoluut niet vermagerd", zegt het dolgelukkige baasje. "Hij zal dus wel bij mensen binnen gezeten hebben, denk ik. Het kan bijna niet anders. En zijn bandje is ook weg..."

Na meer dan een maand zijn Apollonia Vanloven uit Brugge en haar geliefde kater Moesti herenigd. Ze kreeg zaterdagmorgen telefoon: iemand had haar kat herkend van op de foto. "Ik ben gaan kijken en het was inderdaad Moesti. Ik heb mijn grootste schat weer bij mij!"Begin september verdween Apollonia haar kat. De jonge vrouw was ten einde raad, want ze was ervan overtuigd dat iemand Moesti gestolen had. "De slager zag hoe een vrouw mijn kat mee nam", zuchtte een ontroostbare Apollonia. Ze verdeelde liefst 1.000 flyers en ook via kw.be werd de oproep verspreid. Met een happy end!"Moesti is tamelijk proper en absoluut niet vermagerd", zegt het dolgelukkige baasje. "Hij zal dus wel bij mensen binnen gezeten hebben, denk ik. Het kan bijna niet anders. En zijn bandje is ook weg..."