Samen Sterker lanceert groepsaankoop autoverzekeringen

Redactie KW

De coöperatieve onderneming Samen Sterker cvba-so uit Brugge zoekt vanaf 7 februari 2013 naar een goede en goedkope polis op maat van elke chauffeur. Samen Sterker organiseert groepsaankopen voor kwetsbare groepen.

“Verzekeringen nemen een grote hap uit het budget van heel wat gezinnen. Vaak is de autoverzekering één van de duurste polissen die mensen betalen. Daar wil Samen Sterker met de hulp van iChoosr Insurance wat aan veranderen”, klinkt het.

Michèle Hostekint, voorzitter van Samen Sterker: “Er zijn veel autoverzekeraars op de markt en hun voorwaarden zijn niet altijd even transparant. Alle ‘gekwalificeerde verzekeraars’ in België worden uitgenodigd om zich in te schrijven voor deelname aan deze veiling. Het spreekt vanzelf dat zij aan een reeks kwaliteitseisen voldoen en akkoord gaan met de vooropgestelde procedure. Iedere chauffeur van een personenwagen kan vrijblijvend intekenen op de actie.”

Wie wenst deel te nemen aan de groepsaankoop, kan zich inschrijven van 7 februari tot en met 3 maart. Na 8 maart ontvangen alle deelnemers een vrijblijvend aanbod van Samen Sterker en iChoosr Insurance. (K.B)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.