Salons De Princesse in Koekelare stopt met topless bediening

Redactie KW

Charles Hollevoet van de alombekende nachtclub De Princesse in Koekelare gooit het vanaf komend weekend over een andere boeg. Niet alleen zorgt het rookverbod voor enkele aanpassingen, de flamboyante uitbater besliste ook dat zijn diensters voortaan niet langer topless te zien zijn. “Die hype is voorbij”, vindt hij. “Vlaanderen kleurt tegenwoordig culinair, niet meer open en bloot.”

Charles hoopt met die nieuwe stijl meer jongeren aan te trekken in zijn zaak. Zeker nu het danscafé La Noche in Koekelare de deuren sluit op 1 augustus, zoekt die doelgroep andere oorden in de gemeente. „Ik wil dat gat in de markt invullen”, merkt Charles op. „Verschillende jongeren spraken mij hier al over aan. De Princesse kan de ideale plaats zijn voor de mensen van 18 tot 40 jaar. En ik zal ook mijn prijzen aanpassen om nog meer tegemoet te komen aan die doelgroep. Vanaf 1 augustus dalen de prijzen van bier en frisdranken van 2,50 euro naar 2 euro. Dat is de marktprijs in een nachtclub of discotheek.

Nachtclub staat te koop

De Princesse staat trouwens ook te koop, maar niet voor een appel en een ei. “Ik blijf zeer ambitieus en voel me ‘s nachts nog altijd 18 jaar oud. Alleen voel ik me ‘s morgens al een pak ouder”, lacht hij. Ik besef genoeg dat ik dit nachtleven niet kan volhouden tot aan mijn vijftigste verjaardag, binnen tien jaar. Ik wil na De Princesse het dagleven in en een bistrozaak uitbaten.”

(PC)

Meer in De Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.