Roeselarenaars brengen kerst bij Vtm

Redactie KW

Vtm pakt tijdens deze kerstperiode uit met gezellige initiatieven als de kerstparades en de kersthuizen in Blankenberge en Genk. Het Roeselaarse bedrijf Twice/Promotheus, Inc mag in opdracht van Vtm gans Vlaanderen een warm kerstgevoel bezorgen.

Voor het Roeselaarse evenementenbureau Twice/Promotheus, Inc zijn de kerstparades geen nieuw gegeven. “We bedachten de kerstparade enkele jaren terug in opdracht van Vtm”, vertelt Peter Huyghe. “Overal waar de Vtm kerstparade neerstrijkt, komen telkens vele tienduizenden mensen opdagen.

Jong en oud vergapen zich graag aan de magische praalwagens en genieten van de aanwezigheid van talrijke presentatoren en acteurs. Dit jaar zijn er twee kerstparades in Vlaanderen. Op zaterdag 27 december trekken we door de straten van Blankenberge, op zondag 28 december is Genk aan de beurt. Eerder op de week zal de kerstparade ook al in Doornik te zien zijn, in opdracht van televisiezender RTL. Na Doornik brengen we ook nog kerstparades in drie grote Nederlandse steden waar SBS6 de opdrachtgever is.”

Naast de kerstparades pakt Vtm voor het eerst ook uit met twee magische kersthuizen. “We hebben deze kersthuizen in Blankenberge en Genk gebouwd”, vertelt Roeselarenaar Winok Oplinus van Vtm. “De kersthuizen zijn 10 meter hoog, 26 meter lang en 11 meter breed. In de kersthuizen kan je kennismaken met nieuwe programma’s, je krijgt er een drankje en uiteraard zijn er ook cadeautjes. De kersthuizen blijven nog tot en met 28 december open en de toegang is gratis.

Naast het magische kersthuis staat een reuzenrad. Een ritje kost 3 euro en de opbrengst is bestemd voor Levenslijn. Vtm heeft ook een terugbetaalactie op poten gezet. Alle cadeautjes die je koopt tussen 13 en 28 december kan je terugbetaald krijgen.” Het magische kersthuis staat in Blankenberge op het Leopold III-plein. (VV/foto Vtm)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.