Resterende CWRM-beeldjes worden dit weekend verdeeld

Wie nog een beeldje uit de land-art-installatie van Koen Vanmechelen ‘600.000 beelden – 600.000 namen’ wil , heeft dit weekend een laatste kans.

Je kan maximum drie beeldjes meenemen. © foto togh

Normaal was het de bedoeling dat mensen tot 20 december beeldjes zouden kunnen ophalen, maar de Provincie verwacht dat op zondagnamiddag 25 november alle beschikbare beeldjes uit de land-art-installatie van Koen Vanmechelen ‘600.000 beelden – 600.000 namen’ in provinciedomein De Palingbeek in Ieper verdeeld zullen zijn.

“Als de bezoekersstromen dezelfde blijven als de afgelopen periode, zullen tegen dan zo’n 100.000 individuele bezoekers 400.000 beeldjes als persoonlijk aandenken aan het project opgehaald hebben“, zegt gedeputeerde Myriam Vanlerberghe. “Daarnaast werden 200.000 beeldjes gereserveerd voor verdere verdeling naar verenigingen of andere bestemmingen, na overleg met kunstenaar Koen Vanmechelen.”

Er zijn ook nieuwe voorwaarden voor het ophalen van beeldjes. “Om de bezoekers tot en met zondag 25 november 16.30 uur de kans te bieden een beeldje op te halen, worden de ophalingen beperkt tot maximum drie beelden per persoon“, klinkt het bij het provinciebestuur.

(TOGH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.