Ramkraak op kledingzaak in Passendale

Redactie KW

UPDATE 2- Vrijdagochtend is omstreeks 4.30 uur een ramkraak gepleegd op kledingzaak ‘Boetiek Christi’ op de Passendaleplaats in Passendale. 8 zwaar gewapende dieven gingen aan de haal met naar schatting 150.000 euro aan kledij en accessoires.

De dieven verplaatsten zich met drie gestolen wagens. Met één daarvan, een Ford Fiesta, reden ze de etalage aan diggelen. Daarop plunderden ze de winkel. Volgens de zaakvoerder liepen vier daders de winkel in en uit. Twee stonden met machinegeweren op de uitlijk en nog twee anderen zaten achter het stuur van de twee andere wagens, een BMW en een Audi. De ramkraak duurde amper 8 minuten. De eigenaars wonen boven de winkel en zagen alles gebeuren. Ze verwittigden meteen de politie en noteerden de nummerplaten, maar de daders konden toch ontsnappen.

Grote buit

De buit in aanzienlijk. Het gaat vooral om dure merkkledij voor heren. De zaakvoerder schat de waarde op 125.000 tot 150.000 euro.

Auto’s

De Ford Fiesta werd even voor de ramkraak gestolen in Passendale. De BMW was gestolen in Steenvoorde.

(FV/BS- Bron @lhoornaert)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws West. En vanavond in het journaal van WTV. Hier krijg je al een beeldverslag:

Bron: focus-wtv.tv

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.