Prins Bertrand de Merode gaat hertrouwen

Redactie KW

Prins Bertrand de Merode wil hertrouwen. De gelukkige is Naomi Amoako uit Ghana. „De datum staat nog niet vast, maar dat is ook niet zo belangrijk”, lacht de prins.

Prins Bertrand de Merode (56) heeft opnieuw de liefde van zijn leven gevonden. „Ik ga hertrouwen !”, jubelt hij. Een goede twee maanden geleden reageerde Naomi Amoako uit Ghana op zijn introductietekstje in de brochure van een Brits correspondentiebureau. Ze stuurde de prins, die al jarenlang in Oostende woont, meteen een brief en vier foto’s. „We hebben een goed contact, ook per sms”, verklapt Bertrand de Merode, die zijn 30-jarige Ghanese verloofde zaterdag in Amsterdam mag ophalen.

„Natuurlijk gaan we in Oostende wonen. Ik hou van Oostende ! Wanneer we gaan trouwen, weten we niet. Dat moet ik nog met Naomi bediscussiëren, maar vandaag wonen er zoveel koppels samen zonder te trouwen. Waarom een prins dan niet ?”

Laten we hopen dat prins de Merode nu meer geluk heeft dan in 2005. Toen had hij huwelijksplannen met een 38-jarige Roemeense, die – zo bleek enkele maanden later – vooral op zijn geld en niet op zijn liefde uit bleek. (SRA)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie De Zeewacht) van 7 november 2008.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.