Preuteleute en veel meer tijdens Rodenbach Stadskroegentocht

Redactie KW

Op vrijdagavond 29 april is er voor elk wat wils voorzien in Roeselare. Voor de vrouwen is er de Winkelnacht. Daarbij zullen de winkels voor de gelegenheid tot 22 uur open zijn. Vanaf 21 uur zijn de heren aan het woord tijdens de derde Rodenbach Stadskroegentocht.

Het thema van de Winkelnacht is dit jaar vuur. Verspreid over het centrum zullen er heel wat vuuracts zijn. Rond de klok van tienen moet een spetterend vuurwerk de avond afronden.

Wat de buitenactiviteiten betreft althans. Op dat moment zou de derde Rodenbach Stadskroegentocht flink los moeten komen. In dertien cafés zullen dertien verschillende groepen te zien zijn. Bekendste naam is Preuteleute die meteen in nieuwkomer X-otic zullen aantreden. Voor hen is het een try-out met oog op hun comeback.

Wie geluk heeft kan mogelijk rekenen op een gratis Rodenbach. In de uren voorafgaand aan de kroegentocht zullen er 3.000 bonnetjes uitgedeeld worden. Die kunnen dan in een van de deelnemende cafés omgeruild worden voor een frisse Rodenbach.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.