Het gerucht deed al een tijdje de ronde, maar nu kregen we bevestiging van initiatiefnemer Antoon Vanassche, dat de onafhankelijken in Zwevegem niet langer een kartel zullen vormen met een andere politieke partij. Ze kiezen er voor op eigen benen te staan en geen enkele binding meer te hebben met één of andere politieke strekking. Momenteel maken de onafhankelijken deel uit van de lijst Gemeentebelangen.

"Onze visie staat voor 'overleg', 'samenwerking', 'gezond verstand en algemeen belang'. We zullen ons nu eerder als een onafhankelijke beleidsbeweging profileren, in plaats van een partij met politieke gebondenheid.", aldus Antoon Vanassche. Een naam voor de partij is er voorlopig nog niet. Deze zal met de kandidaten samen gekozen worden.

Om deze doelstellingen te kunnen waarmaken, is Antoon nog op zoek naar enkele mensen met eenzelfde visie over alle beleidsdomeinen heen. "Dit kan zijn op gebied van ouderenzorg, jeugd, cultuur, onderwijs, veiligheid, infrastructuur, vrijwilligerswerk, jeugdbewegingen, sport, enz. Wij staan open voor iedereen en we willen, als de kiezer het toelaat, op een positieve manier met hun visie en ideeën deelnemen aan het volgende beleid."

Wie interesse heeft om in het onafhankelijke verhaal te stappen, kan contact opnemen met Antoon Vanassche.

(GVH)

Het gerucht deed al een tijdje de ronde, maar nu kregen we bevestiging van initiatiefnemer Antoon Vanassche, dat de onafhankelijken in Zwevegem niet langer een kartel zullen vormen met een andere politieke partij. Ze kiezen er voor op eigen benen te staan en geen enkele binding meer te hebben met één of andere politieke strekking. Momenteel maken de onafhankelijken deel uit van de lijst Gemeentebelangen."Onze visie staat voor 'overleg', 'samenwerking', 'gezond verstand en algemeen belang'. We zullen ons nu eerder als een onafhankelijke beleidsbeweging profileren, in plaats van een partij met politieke gebondenheid.", aldus Antoon Vanassche. Een naam voor de partij is er voorlopig nog niet. Deze zal met de kandidaten samen gekozen worden.Om deze doelstellingen te kunnen waarmaken, is Antoon nog op zoek naar enkele mensen met eenzelfde visie over alle beleidsdomeinen heen. "Dit kan zijn op gebied van ouderenzorg, jeugd, cultuur, onderwijs, veiligheid, infrastructuur, vrijwilligerswerk, jeugdbewegingen, sport, enz. Wij staan open voor iedereen en we willen, als de kiezer het toelaat, op een positieve manier met hun visie en ideeën deelnemen aan het volgende beleid."Wie interesse heeft om in het onafhankelijke verhaal te stappen, kan contact opnemen met Antoon Vanassche.(GVH)