Zwevegems CD&V-bestuur krijgt felicitaties van Pieter De Crem

Op de foto het nieuwe bestuur samen met onder andere Pieter De Crem. © Foto GV
Redactie KW

Tijdens het CD&V-Vriendenfeest stonden zondag ook de lokale bestuursverkiezingen op het programma. Deze vinden om de drie jaar plaats binnen de lokale CD&V-afdelingen.

De afgelopen drie jaar was Isabelle Degezelle (Moen) de trekker van de partij. Ze werd herverkozen en zal dus ook de komende drie jaar doen de afdeling leiden. Dit samen met een dagelijks bestuur dat, zoals ze zelf zei, bestaat uit ervaring en verjonging. “Met de ganse ploeg wil ik de komende drie jaar de richting voor 2018 uitzetten, alsook het CD&V ‘wij-verhaal’ uitrollen in Zwevegem. Wij geloven in een warme samenleving waar wij als CD&V-Zwevegem ten volle voor gaan.”

Voor de lokale jongerenafdeling Jong CD&V is Vic Ravelingeen (Moen) verkozen tot voorzitter. Vrouw & maatschappij krijgt met Barbara Demeulenaere (Zwevegem) een creatieve duizendpoot aan het roer. De CD&V senioren mogen op Francine Dewilde (Zwevegem) rekenen als voorzitter.

Ook de deelgemeenten blijven belangrijk voor de partij. Volgende mensen zijn als sectievoorzitter verkozen voor CD&V: voor Zwevegem Dirk Desmet, voor Heestert Frans Taelman, voor Moen Isabelle Degezelle, voor Otegem Bart Dewaele en voor Sint-Denijs Brigitte Desmet.

Het bestuur kreeg van gastspreker Pieter De Crem felicitaties en hij wenste hen een mooie toekomst.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier