"Dat we de grootste partij zouden zijn in Gistel zelf had ik wel gehoopt, maar in heel het kanton... dat is beter dan verwacht. In Oudenburg en Ichtegem is de N-VA nog zeer jong maar de naam van de partij heeft het hem blijkbaar gedaan.

Het is niet aan mij om een regering te vormen maar ik hoop dat er kan gewerkt worden aan economisch herstel. En in Vlaanderen liggen de partners daartoe voor de hand maar hoe vertaal je dat op federaal niveau? Ik heb net de toespraak van Di Rupo gehoord... dat zal heel wat anders worden."

(JDC)

"Dat we de grootste partij zouden zijn in Gistel zelf had ik wel gehoopt, maar in heel het kanton... dat is beter dan verwacht. In Oudenburg en Ichtegem is de N-VA nog zeer jong maar de naam van de partij heeft het hem blijkbaar gedaan.Het is niet aan mij om een regering te vormen maar ik hoop dat er kan gewerkt worden aan economisch herstel. En in Vlaanderen liggen de partners daartoe voor de hand maar hoe vertaal je dat op federaal niveau? Ik heb net de toespraak van Di Rupo gehoord... dat zal heel wat anders worden."(JDC)