Dennis Tavernier (45) is al sinds 1995 advocaat aan de balie van Brugge met kantoor in Oostende. Hij is getrouwd met Cindy Vanopbroeke en vader van Vic (15) en Alec (5).

In de regionale voetbalwereld is Dennis een bekende naam, na jarenlang zelf speler te zijn geweest bij VG Oostende, Kortemark en White Star Oudenburg. Vandaag is hij beheerraadslid en sportief verantwoordelijke bij White Star Oudenburg. Dennis engageert zich op in het onderwijs als voorzitter van de schoolraad van basisschool GO! Vogelzang.

"De ambitie voor de verkiezing is duidelijk: een nieuwe wind doen waaien in Oudenburg. Ik ben ervan overtuigd dat onze partij kandidaten met zeer veel kwaliteiten en met de bedoeling om Oudenburg op de eerste plaats te zetten in zijn rangen heeft", prijst Dennis zijn partijgenoten.

"Zelf wil ik me toespitsen op ondernemen in onze stad en op het sportieve beleid. Ondernemende Oudenburgenaars worden op dit moment te zwaar belast, daar wil ik komaf mee maken."

"Dennis is al jaren een persoonlijke vriend en sinds 2015 voorzitter van onze afdeling. Zijn ervaring als teamspeler uit de voetbalwereld heeft hij meegebracht en zo de hechte, aangename ploeg samengesteld om naar de verkiezingen te gaan", zegt lijsttrekker Anthony Dumarey over zijn voorzitter.

(LIN)