Met journalist Paul Cobbaert als moderator namen de Koekelaarse kopstukken het woensdagavond tegen elkaar op in De Balluchon. Tom Pollentier verdedigde de kleuren van CD&V, Jolien Lootens kwam namens N-VA, Jan Lievens voor Open VLD, schepen Marc Devrome sprak namen het nieuwe Koekelare Vooruit en burgemeester Patrick Lansens ten slotte nam het op voor SP.A.

Opmerkelijk: één lijsttrekker koos er bewust voor om niet op te dagen, Henk Dejonghe van de liberale scheurlijst Open VLD. "Omdat hij niet recht in zijn schoenen staat en de confrontatie niet aandurft", meent Jan Lievens. Dejonghe zelf houdt zich liever op de vlakte: "We zullen de komende weken niet meewerken aan lastercampagnes via diverse media en debatten, maar onze focus leggen op een nog beter Koekelare voor elke inwoner."

Met journalist Paul Cobbaert als moderator namen de Koekelaarse kopstukken het woensdagavond tegen elkaar op in De Balluchon. Tom Pollentier verdedigde de kleuren van CD&V, Jolien Lootens kwam namens N-VA, Jan Lievens voor Open VLD, schepen Marc Devrome sprak namen het nieuwe Koekelare Vooruit en burgemeester Patrick Lansens ten slotte nam het op voor SP.A. Opmerkelijk: één lijsttrekker koos er bewust voor om niet op te dagen, Henk Dejonghe van de liberale scheurlijst Open VLD. "Omdat hij niet recht in zijn schoenen staat en de confrontatie niet aandurft", meent Jan Lievens. Dejonghe zelf houdt zich liever op de vlakte: "We zullen de komende weken niet meewerken aan lastercampagnes via diverse media en debatten, maar onze focus leggen op een nog beter Koekelare voor elke inwoner."