Dominiek Spinnewyn-Sneppe raakte de jongste dagen in een mediastorm terecht na haar uitspraken in Krant van West-Vlaanderen. In een interview zegt de kersvers Vlaams Belang-verkozene onder meer dat "holebi's die trouwen en kinderen krijgen, een brug te ver (zijn)". In een interview in De Ochtend op Radio 1 woensdagochtend lijkt Sneppe bij haar mening te blijven. "Ik weet wat ik gezegd heb, het is mijn persoonlijke mening, en ik blijf daarbij." Ze erkent wel dat "een brug te ver" misschien een verkeerde woordkeuze was.

Van Grieken bevestigde woensdagmiddag dat de West-Vlaamse partijleiding haar gevraagd heeft om geen reacties meer te geven in de pers. De partijvoorzitter zelf zal nog een gesprek hebben met Dominiek Spinnewyn-Sneppe.

(BELGA)

Dominiek Spinnewyn-Sneppe raakte de jongste dagen in een mediastorm terecht na haar uitspraken in Krant van West-Vlaanderen. In een interview zegt de kersvers Vlaams Belang-verkozene onder meer dat "holebi's die trouwen en kinderen krijgen, een brug te ver (zijn)". In een interview in De Ochtend op Radio 1 woensdagochtend lijkt Sneppe bij haar mening te blijven. "Ik weet wat ik gezegd heb, het is mijn persoonlijke mening, en ik blijf daarbij." Ze erkent wel dat "een brug te ver" misschien een verkeerde woordkeuze was.Van Grieken bevestigde woensdagmiddag dat de West-Vlaamse partijleiding haar gevraagd heeft om geen reacties meer te geven in de pers. De partijvoorzitter zelf zal nog een gesprek hebben met Dominiek Spinnewyn-Sneppe.(BELGA)