Zelf stond Filip Dinneweth als opvolger op de lijst van het Vlaams parlement en had verder geen ambitie. "Ik hielp de lijst mee vullen. Mijn prioriteit is de gemeente en daar is werk genoeg."

Filip Dinneweth beleefde een mooi zondag en blijft opgetogen. "Al blijft het afwachten wat er zal gebeuren met het cordon sanitaire. Als N-VA dat wil breken, kunnen we op Vlaams niveau samen regeren. De tendens die de mensen bij de gemeenteraadsverkiezingen ingeslagen hebben, werd doorgezet. Dat het zo snel zou gaan, had ik niet gedacht", geeft hij aan. Filip was opvolger op de Vlaamse lijst. Zijn partijgenoot stond op de negende plaats van de Kamerlijst. "Afhankelijk van het aantal stemmen mag hij naar Brussel. Dat is nog afwachten."

Boerkinizwemmen

In Wielsbeke heeft hij zijn steentje bijgedragen tot het succes van de partij. "We hebben de discussie over het boerkinizwemmen in Wielsbeke geopend. Dat werpt nu ook zijn vruchten af. Het Vlaams Belang laat niet meer met zich sollen. Ook in de gemeenteraad zal ik dat niet meer laten gebeuren. De laatste keer ben ik opgestapt omdat ik mijn mening niet mocht uiten. Ik laat me niet meer uitlachen", geeft hij aan.

(NVR)

Zelf stond Filip Dinneweth als opvolger op de lijst van het Vlaams parlement en had verder geen ambitie. "Ik hielp de lijst mee vullen. Mijn prioriteit is de gemeente en daar is werk genoeg."Filip Dinneweth beleefde een mooi zondag en blijft opgetogen. "Al blijft het afwachten wat er zal gebeuren met het cordon sanitaire. Als N-VA dat wil breken, kunnen we op Vlaams niveau samen regeren. De tendens die de mensen bij de gemeenteraadsverkiezingen ingeslagen hebben, werd doorgezet. Dat het zo snel zou gaan, had ik niet gedacht", geeft hij aan. Filip was opvolger op de Vlaamse lijst. Zijn partijgenoot stond op de negende plaats van de Kamerlijst. "Afhankelijk van het aantal stemmen mag hij naar Brussel. Dat is nog afwachten."In Wielsbeke heeft hij zijn steentje bijgedragen tot het succes van de partij. "We hebben de discussie over het boerkinizwemmen in Wielsbeke geopend. Dat werpt nu ook zijn vruchten af. Het Vlaams Belang laat niet meer met zich sollen. Ook in de gemeenteraad zal ik dat niet meer laten gebeuren. De laatste keer ben ik opgestapt omdat ik mijn mening niet mocht uiten. Ik laat me niet meer uitlachen", geeft hij aan. (NVR)