Vincent Van Quickenborne (40), die volgende maand met Anouk Sabbe in het huwelijksbootje stapt, moest zich voor deze stembusgang aanmelden in Howest in Graaf Karel de Goedelaan. De Kortrijkse burgemeester is lijsttrekker voor Open VLD voor de Kamer in West-Vlaanderen en het lijkt zeker dat de gewezen minister zijn zitje behoudt.

Mocht Open VLD in de federale regering stappen, dan zal Van Quickenborne geen minister worden. "Ik heb me geëngageerd om in Kortrijk burgemeester te worden en dat zal niet veranderen", stelde hij al meermaals. (AXV-foto JVGK)

Vincent Van Quickenborne (40), die volgende maand met Anouk Sabbe in het huwelijksbootje stapt, moest zich voor deze stembusgang aanmelden in Howest in Graaf Karel de Goedelaan. De Kortrijkse burgemeester is lijsttrekker voor Open VLD voor de Kamer in West-Vlaanderen en het lijkt zeker dat de gewezen minister zijn zitje behoudt.Mocht Open VLD in de federale regering stappen, dan zal Van Quickenborne geen minister worden. "Ik heb me ge├źngageerd om in Kortrijk burgemeester te worden en dat zal niet veranderen", stelde hij al meermaals. (AXV-foto JVGK)