Vijf nieuwe gezichten bij RKD in Ruiselede

Met deze ploeg trekt huidig burgemeester Greet De Roo naar de gemeenteraadsverkiezingen. (Foto WV) © WV
Redactie KW

Onder het motto ‘gewoon verder met RKD’ stelde lijsttrekker van de meerderheidspartij en huidig burgemeester Greet De Roo de kandidaten voor. Op de lijst komen vijf nieuwe namen voor: vier dames en een man.

Met deze ploeg zou Greet De Roo graag tijdens een derde legislatuur het burgemeesterschap waarnemen, maar over een kiesprogramma wil ze voorlopig nog niets kwijt.

Samenstelling lijst: Greet De Roo (58), Marc De Muynck (63), Linda Wyckstandt (64), Frans Debouck (70), Ilse Volcke (48), Filip Verstuyft (54), Matthias Van de Steene (37), Michèle Faict (54), William Coppens (63), Koen Defauw (47), Kristof Van Colen (37), Chris Dewinter (39).

Naast de bekende kandidaten, staan er ook vijf nieuwe kandidaten op de lijst. We stellen ze even voor.

Sylvia Konior (46). Woont in de Brandstraat. Is getrouwd met Johan Reynaert en is moeder van vier kinderen. Beroepshalve is ze fotografe-kunstenaar.

Sofie Van Brabant (38). Woont in de Eeckhoutstraat. Is getrouwd met Wouter Deschrijver en moeder van twee kinderen. Is beroepshalve bediende.

Ernest Opsomer (22). Zoon van Bart Opsomer en Ann Lanckriet. Woont in de Aalterstraat. Is kelner-kok van beroep

Carla Ornelis (44). Woont in de Kruiskerkestraat. Is getrouwd met Peter Laseur. Werkt als vertegenwoordiger bij Parma Industrie.

Julie De Coster (24). Dochter van Jörgen De Coster en Veerle Lanssens. Is digital marketeer bij Roularta Media Group.

We geven ook nog mee dat de jaarlijkse Soirée RKD plaatsvindt op zaterdag 8 september vanaf 19.30 uur in de sporthal in Ruiselede.

(WV)