De redactie van de Krant van West-Vlaanderen trekt alle registers open om het nieuws van de verkiezingen tot bij de surfer en lezer te brengen. Op 25 mei -verkiezingszondag zelf- kan je de klok rond terecht voor foto-specials, uitslagen, analyses en unieke reportages in woord en beeld. Op vrijdag 30 mei pakken we in Krant van West-Vlaanderen en in de lokale edities uit met diepgaande analyses en alle details van alle West-Vlaamse kandidaten.

Hoe kan het ook anders? Ons motto luidt niet voor niets We zijn er als eerste bij en blijven het langst.

KW-studio

Geen West-Vlaamse kandidaat ontsnapt aan de aandacht van onze redactie. We volgen het doen en laten van de West-Vlaamse kandidaten te velde, duwen hen de micro onder de neus en peilen naar reacties die we meteen op kw.be uitzenden. We screenen de sociale media op opmerkelijke uitspraken en kwinkslagen.

In onze KW-studio analyseert onze politiek journalist Jos Remaut de uitslagen die à la minute binnenlopen op de redactie.

Neem zondag een 'stemfie'

We willen ook weten hoe de West-Vlaming -jij dus- de verkiezingszondag zelf ervaart! via #KWstemfie. Neem een selfie op verkiezingszondag -nee, niet in het stemhokje zelf, dat mag niét- en post die op facebook, twitter of instagram met de hashtag #KWstemfie. De redactie kiest er zondagavond de leukste #KWstemfie uit die meteen een smartphone wint. Zondagavond om 21 uur maken we de winnaar bekend.

Beleef de politieke zondag van 25 mei dus vanop de eerste rij en stem af op www.kw.be.

Veel stemplezier,

De KW-redactie

De redactie van de Krant van West-Vlaanderen trekt alle registers open om het nieuws van de verkiezingen tot bij de surfer en lezer te brengen. Op 25 mei -verkiezingszondag zelf- kan je de klok rond terecht voor foto-specials, uitslagen, analyses en unieke reportages in woord en beeld. Op vrijdag 30 mei pakken we in Krant van West-Vlaanderen en in de lokale edities uit met diepgaande analyses en alle details van alle West-Vlaamse kandidaten.Hoe kan het ook anders? Ons motto luidt niet voor niets We zijn er als eerste bij en blijven het langst. KW-studio Geen West-Vlaamse kandidaat ontsnapt aan de aandacht van onze redactie. We volgen het doen en laten van de West-Vlaamse kandidaten te velde, duwen hen de micro onder de neus en peilen naar reacties die we meteen op kw.be uitzenden. We screenen de sociale media op opmerkelijke uitspraken en kwinkslagen. In onze KW-studio analyseert onze politiek journalist Jos Remaut de uitslagen die à la minute binnenlopen op de redactie.Neem zondag een 'stemfie'We willen ook weten hoe de West-Vlaming -jij dus- de verkiezingszondag zelf ervaart! via #KWstemfie. Neem een selfie op verkiezingszondag -nee, niet in het stemhokje zelf, dat mag niét- en post die op facebook, twitter of instagram met de hashtag #KWstemfie. De redactie kiest er zondagavond de leukste #KWstemfie uit die meteen een smartphone wint. Zondagavond om 21 uur maken we de winnaar bekend.Beleef de politieke zondag van 25 mei dus vanop de eerste rij en stem af op www.kw.be. Veel stemplezier,De KW-redactie