"Afscheid nemen doet altijd pijn," zo stellen beide raadsleden. "Maar de meningsverschillen waren te groot geworden. We wensen de ex-collega's van Groen succes in hun verdere ondernemingen. Wij kijken nu naar de toekomst en de uitdagingen die ons daar wachten, en blijven elkaar daarin ondersteunen. Ongebonden Bruggelingen die met ons wensen mee te denken en te bouwen aan een betere stad zijn welkom om dit samen met ons te doen, en kunnen gerust contact opnemen. Onze prioriteiten voor Brugge zijn betaalbaar wonen, de jongerenvlucht en vergrijzing."

Philip Blondeel zegt zijn verantwoordelijkheid in de OCMW-raad te blijven opnemen rond de toegenomen armoede en de uitdagingen zoals de inkanteling van de OCMW's. Sammy Roelant wil vooral constructief blijven meewerken in de gemeenteraad. "Onze stad verdient beter dan politiek gekibbel, maar inzet, dialoog en samenwerking."

(FJA - Foto a-Proot)

"Afscheid nemen doet altijd pijn," zo stellen beide raadsleden. "Maar de meningsverschillen waren te groot geworden. We wensen de ex-collega's van Groen succes in hun verdere ondernemingen. Wij kijken nu naar de toekomst en de uitdagingen die ons daar wachten, en blijven elkaar daarin ondersteunen. Ongebonden Bruggelingen die met ons wensen mee te denken en te bouwen aan een betere stad zijn welkom om dit samen met ons te doen, en kunnen gerust contact opnemen. Onze prioriteiten voor Brugge zijn betaalbaar wonen, de jongerenvlucht en vergrijzing."Philip Blondeel zegt zijn verantwoordelijkheid in de OCMW-raad te blijven opnemen rond de toegenomen armoede en de uitdagingen zoals de inkanteling van de OCMW's. Sammy Roelant wil vooral constructief blijven meewerken in de gemeenteraad. "Onze stad verdient beter dan politiek gekibbel, maar inzet, dialoog en samenwerking."(FJA - Foto a-Proot)