Ondertussen hadden zijn supporters ook de Bergstraat , de betonweg naar de Kemmelberg, vol gekalkt met aanmoedigingen. Toen dit het gemeentebestuur van Heuvelland ter ore kwam was niemand daar echt opgezet met dit initiatief. "We hebben al langer een verbod op het schilderen op het wegdek," zegt schepen Wieland De Meyer. De technische dienst ging ondertussen ter plaatse en merkte op dat de slogans op het wegdek werden gekalkt.

"Met de eerste regen zullen die dan ook weer verdwijnen", aldus nog de schepen. Francesco Vanderjeugd vertrok deze morgen uit Kemmel met een stevig ontbijt geserveerd door Maria van Bakkerij Pauwelyn. "We hebben vrienden wonen in Staden en zo kwamen we eerder al in contact met Francesco. Voor ons stelt politiek niet zoveel voor maar we vinden de persoon die aan politiek doet wel enorm belangrijk. Voor ons is Francesco een zeer warm persoon die we dan ook graag een overnachting aanboden."

(MD)

Ondertussen hadden zijn supporters ook de Bergstraat , de betonweg naar de Kemmelberg, vol gekalkt met aanmoedigingen. Toen dit het gemeentebestuur van Heuvelland ter ore kwam was niemand daar echt opgezet met dit initiatief. "We hebben al langer een verbod op het schilderen op het wegdek," zegt schepen Wieland De Meyer. De technische dienst ging ondertussen ter plaatse en merkte op dat de slogans op het wegdek werden gekalkt. "Met de eerste regen zullen die dan ook weer verdwijnen", aldus nog de schepen. Francesco Vanderjeugd vertrok deze morgen uit Kemmel met een stevig ontbijt geserveerd door Maria van Bakkerij Pauwelyn. "We hebben vrienden wonen in Staden en zo kwamen we eerder al in contact met Francesco. Voor ons stelt politiek niet zoveel voor maar we vinden de persoon die aan politiek doet wel enorm belangrijk. Voor ons is Francesco een zeer warm persoon die we dan ook graag een overnachting aanboden."(MD)