Buren en het kermiscomité en vrijwilligers verkochten er koekjes, chocolaatjes, koffie en flessen wijn. Veel mensen namen plaats op het gelegenheidsterras met bar, en bleven gezellig keuvelen. Alles was ten voordele van het door een brand getroffen gezin van Karine Becuwe.

De Boezingse Brouwerij Leroy, slager Kristof en de wereldwinkel Tear Craft schonken drank en hapjes, ook de affiches en flyers kregen de organisatoren gratis. Ook buiten deze verkoopdag vandaag aan het stembureau, is de actie een succes: verschillende bedrijven en scholen die weet kregen van de actie bestellen koekjes of chocolaatjes. .

(FB)

>> Info Andrea Demolder: 0495 300 328 of jan_laurens@telenet.be

Buren en het kermiscomité en vrijwilligers verkochten er koekjes, chocolaatjes, koffie en flessen wijn. Veel mensen namen plaats op het gelegenheidsterras met bar, en bleven gezellig keuvelen. Alles was ten voordele van het door een brand getroffen gezin van Karine Becuwe. De Boezingse Brouwerij Leroy, slager Kristof en de wereldwinkel Tear Craft schonken drank en hapjes, ook de affiches en flyers kregen de organisatoren gratis. Ook buiten deze verkoopdag vandaag aan het stembureau, is de actie een succes: verschillende bedrijven en scholen die weet kregen van de actie bestellen koekjes of chocolaatjes. . (FB)>> Info Andrea Demolder: 0495 300 328 of jan_laurens@telenet.be