Op woensdagavond 2 januari wordt de nieuwe Brugse gemeenteraad geïnstalleerd. Het afdelingsbestuur van het Vlaams Belang besliste nu al om Stefaan Sintobin aan te duiden tot fractieleider.

Een tevreden Stefaan Sintobin zegt: "Als zetelend Vlaams Parlementslid beschik ik over de nodige politieke ervaring en ken ik het klappen van de zweep. Samen met mijn collega's zullen we het Vlaams Belang opnieuw nadrukkelijker op de politieke kaart in Brugge zetten en dit ten dienste van 'eerst onze mensen'. We zullen een constructieve, maar waar nodig ook een kritische en harde oppositie voeren."

(SVK)

Op woensdagavond 2 januari wordt de nieuwe Brugse gemeenteraad geïnstalleerd. Het afdelingsbestuur van het Vlaams Belang besliste nu al om Stefaan Sintobin aan te duiden tot fractieleider. Een tevreden Stefaan Sintobin zegt: "Als zetelend Vlaams Parlementslid beschik ik over de nodige politieke ervaring en ken ik het klappen van de zweep. Samen met mijn collega's zullen we het Vlaams Belang opnieuw nadrukkelijker op de politieke kaart in Brugge zetten en dit ten dienste van 'eerst onze mensen'. We zullen een constructieve, maar waar nodig ook een kritische en harde oppositie voeren." (SVK)