Sp.a Oostkamp kiest een nieuwe voorzitter

© GS
Redactie KW

Na een actieve politieke carrière van 24 jaar als gemeenteraadslid, waarvan 12 jaar als schepen, neemt Christine Beke het voorzitterschap van de sp.a.-afdeling Oostkamp over van haar echtgenoot Dirk Sierens.

In het nieuwe kernbestuur wordt ze bijgestaan door ereraadslid van het OCMW Marie-Paule Somers als ondervoorzitter. Het bestuur wordt aangevuld met het jeugdige enthousiasme van secretaris Annatachja Devooght, doctorandus in de dierengeneeskunde. Verder is er penningmeester en kleuteronderwijzeres Evelien Engelrest, ledenverantwoordelijke Anneloor Laevens die werkt als sociaal consulent bij -BRIO-ABVV Brugge en lid van het Bijzonder Comité Sociale Dienst en de enige man in het nieuwe bestuur, ICT-verantwoordelijke en gemeenteraadslid Franky De Jonghe. Het kernbestuur wordt aangevuld met gemeenteraadsleden Björd Grijp en Filip Wybo. Verder zijn ook lid van het bestuur sp.a Oostkamp: Liesbeth Danneels, David Noteboom, Crist Vanwalleghem, Stephan Daele, Tania Deketelaere en Bert Vandenbussche.

Met deze enthousiaste groep, die de gebeurtenissen binnen de gemeente op de voet zal opvolgen, activiteiten zal organiseren en tijdig aan de bel zal trekken als er bepaalde zaken niet langer door de beugel kunnen, wil sp.a Oostkamp garanties bieden op de verdere sociale uitbouw van de samenleving in Oostkamp. Kortom: een ploeg mensen die klaar zal staan ten dienste van de bevolking van Oostkamp en een luisterend oor voor Oostkamp zal zijn. Bovnedien staan bij de volgende verkiezingen met twee gemeenteraadsleden Björd Grijp (plaats 4 Opvolger Kamer) en Franky Dejonghe (plaats 4 Opvolger Vlaams parlement ) op de lijst van de sp.a.

(GST)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.