SP.a+ in Ingelmunster met vier speerpunten naar de kiezer

Redactie KW

Ook de SP.a van Ingelmunster zit in de laatste rechte lijn met haar campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. De partij verbreedt zich tot SP.a+ en laat ook onafhankelijke kandidaten op haar lijst postvatten. Tijdens een kick-off in het Jeugd- en Ontmoetingscentrum werden de plannen ontvouwen.

“Bij SP.a hoort nu ook een +”, zei lijstduwer Dries Couckuyt bij de kick-off van de partij voor de gemeenteraadsverkiezingen. “Dit omdat er op onze lijst naast socialisten ook onafhankelijken staan. Het is ook een positief teken en het verwijst bovendien ook naar de vooruitgang die we willen boeken op 14 oktober.” Voor de opmaak van het verkiezingsprogramma legde de partij met de enquête ‘Het Ei van Ingelmunster’ haar oor te luister bij de bevolking. “Liefst 850 voorstellen om onze gemeente nog beter te maken kregen we binnen. Dit vormde de basis van een programma van maar liefst 40 bladzijden.”

Lijsttrekker Enigo Vandendriessche vatte ze samen in vier speerpunten. “Als eerste gaan we voor een nieuw ontmoetingscentrum. Een plaats waar cultuur-, jeugd-, welzijns- en andere verenigingen terecht kunnen.” Zorg vormt een tweede luik waar de partij voor gaat. “Ten derde trekken we de kaart van de natuur en tot slot deze van de verkeersveiligheid”, klinkt het.

Vastberaden

Tijdens de kick-off namen kandidaten die rechtstreeks met de speerpunten gelinkt konden worden, even het woord. Ook filmpjes onderstreepten de bedoelingen van SP.A+.

De 21 kandidaten zijn: 1. Enigo Vandendriessche, 2. Sandy Priem, 3. Kurt Soenens-Devolder, 4. Veerle Declercq, 5. Rudy Van de Putte, 6. Liesbeth Holvoet, 7. Jens Soenens, 8. Nadir Alallaoui, 9.Steffanie Vancompenolle, 10. Tibo Nelis, 11. Danny Everaedt, 12. Annie Vercaemer, 13. Kurt Soenens-Doom, 14. Sylvie Deryckere, 15. Adriano Leman, 16. Kristiana Sabbe, 17. Anja Gruyaert, Gerda Demaegdt, 19. Dieter Quaegebeur, 20. Carine Defour en 21. Dries Couckuyt.

“Onze partij is de jongste jaren flink gegroeid. SP.a+ heeft het verschil gemaakt voor Ingelmunster, en we zijn vastberaden om dat de komende zes jaar opnieuw te doen”, besluit Enigo Vandendriessche.

(MI/foto Frank)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.