Gabriël Vanmechelen is op zondag 13 mei compleet onverwacht overleden. Dat meldt N-VA Lichtervelde op Facebook. "Wij zijn geschokt door het plotse overlijden van onze secretaris", luidt het. "Hij was een gedreven kracht binnen ons bestuur en zal zeker gemist worden. Onze gedachten zijn bij zijn echtgenote Trees, zijn familie en vrienden. Veel sterkte."

Gabriël Vanmechelen werd 67 jaar. Hij was getrouwd met Trees Vandecappelle, die in 2012 opkwam voor N-VA bij de gemeenteraadsverkiezingen in Lichtervelde.

(TV)

Gabriël Vanmechelen is op zondag 13 mei compleet onverwacht overleden. Dat meldt N-VA Lichtervelde op Facebook. "Wij zijn geschokt door het plotse overlijden van onze secretaris", luidt het. "Hij was een gedreven kracht binnen ons bestuur en zal zeker gemist worden. Onze gedachten zijn bij zijn echtgenote Trees, zijn familie en vrienden. Veel sterkte."Gabriël Vanmechelen werd 67 jaar. Hij was getrouwd met Trees Vandecappelle, die in 2012 opkwam voor N-VA bij de gemeenteraadsverkiezingen in Lichtervelde.(TV)