De lijst 'Vooruit!' telt vooral nieuwkomers. Naast Marleen De Soete zelf zat Nele Huysentruyt (voorzitter CD&V De Haan) en Kris Steen (ondervoorzitter Unizo De Haan). Zijn vormen de eerste drie op de lijst.

De voorstelling van de ploeg, de naam en het logo verliep in een ontspannen sfeer. Het decor: de B&B Amylia in Wenduine. Vooruit! komt met duidelijke programmapunten. "We willen naar de toekomst kijken, vandaar de naam van onze ploeg. Het heeft geen zin om te discussiëren over wat fout ging, wij gaan naar de kiezer met duidelijke punten en een evenwichtig en haalbaar programma voor de toekomst", klonk het bij lijsttrekker Marleen De Soete. Communicatie zal het sleutelwoord zijn met onder meer een gebruiksvriendelijke website en inschakelen van sociale media bij dringender communicatie, bijvoorbeeld over de wegeniswerken.

Opvallende naam en de enige met politieke ervaring op de lijst is Nele Huysentruyt. Zij zal samen met Kris Steen en lijsstrekker Marleen De Soete de eerste drie plaatsen invullen. "Wij voelden al vlug dat we op dezelfde lijn zaten, we hebben ook onze speerpunten kunnen meegeven", aldus Nele. Ondanks het feit dat de baseline van Vooruit! 'De enige weg voor jouw gemeente' luidt, zijn er duidelijk nog andere wegen. Vooruit! is ondertussen de vijfde ploeg die naar de gunst van de kiezer zal dingen in De Haan.

(AV)

De lijst 'Vooruit!' telt vooral nieuwkomers. Naast Marleen De Soete zelf zat Nele Huysentruyt (voorzitter CD&V De Haan) en Kris Steen (ondervoorzitter Unizo De Haan). Zijn vormen de eerste drie op de lijst.De voorstelling van de ploeg, de naam en het logo verliep in een ontspannen sfeer. Het decor: de B&B Amylia in Wenduine. Vooruit! komt met duidelijke programmapunten. "We willen naar de toekomst kijken, vandaar de naam van onze ploeg. Het heeft geen zin om te discussiëren over wat fout ging, wij gaan naar de kiezer met duidelijke punten en een evenwichtig en haalbaar programma voor de toekomst", klonk het bij lijsttrekker Marleen De Soete. Communicatie zal het sleutelwoord zijn met onder meer een gebruiksvriendelijke website en inschakelen van sociale media bij dringender communicatie, bijvoorbeeld over de wegeniswerken.Opvallende naam en de enige met politieke ervaring op de lijst is Nele Huysentruyt. Zij zal samen met Kris Steen en lijsstrekker Marleen De Soete de eerste drie plaatsen invullen. "Wij voelden al vlug dat we op dezelfde lijn zaten, we hebben ook onze speerpunten kunnen meegeven", aldus Nele. Ondanks het feit dat de baseline van Vooruit! 'De enige weg voor jouw gemeente' luidt, zijn er duidelijk nog andere wegen. Vooruit! is ondertussen de vijfde ploeg die naar de gunst van de kiezer zal dingen in De Haan.(AV)