Sandrine De Crom is 40 jaar en momenteel adviseur internationaal ondernemen bij Flanders Investment and Trade (FIT). Ze werd onlangs herverkozen tot gemeenteraadslid in Brugge. Sandrine reageert opgetogen, ook al ze maar enkele maanden zetelen, want voor de verkiezingen van 26 mei volgend jaar wordt het parkement alweer ontbonden : "Het is een korte periode, maar toch zal ik trachten op federale dossiers te gaan wegen, zowel voor Brugge als voor onze provincie. Een meerwaarde voor onze regio. Mijn mentor en vriendin Mercedes Van Volcem heeft me alvast goed voorbereid."

Sandrine stond tweede in rang voor de opvolging, maar eerste opvolger Anthony Dumarey verkiest van niet naar het parlement te gaan nu hij burgemeester wordt van Oudenburg.

Sandrine De Crom is 40 jaar en momenteel adviseur internationaal ondernemen bij Flanders Investment and Trade (FIT). Ze werd onlangs herverkozen tot gemeenteraadslid in Brugge. Sandrine reageert opgetogen, ook al ze maar enkele maanden zetelen, want voor de verkiezingen van 26 mei volgend jaar wordt het parkement alweer ontbonden : "Het is een korte periode, maar toch zal ik trachten op federale dossiers te gaan wegen, zowel voor Brugge als voor onze provincie. Een meerwaarde voor onze regio. Mijn mentor en vriendin Mercedes Van Volcem heeft me alvast goed voorbereid."Sandrine stond tweede in rang voor de opvolging, maar eerste opvolger Anthony Dumarey verkiest van niet naar het parlement te gaan nu hij burgemeester wordt van Oudenburg.