CD&V Roeselare koos voor een nieuwe jonge voorzitter. Co-jongerenvoorzitter Sander Braeye (28) wordt algemene voorzitter van CD&V Roeselare, Stéphanie Davidts zal de jongerenploeg verder leiden. Tot voor kort was Jannick De Poorter voorzitter.

"Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om voorzitter te worden van de schitterende ploeg die CD&V Roeselare is", aldus Sander Braeye. "De ambities zijn groot, als voorzitter wil ik CD&V Roeselare verder op de kaart zetten als de absolute stadspartij van Roeselare. We willen oog hebben voor vernieuwing met respect voor onze tradities. We zijn in Roeselare een partij met erg veel geëngageerde leden en beleidsmensen. We zijn de partij die opkomt voor alle lagen van de bevolking van jong tot oud en waar het menselijke centraal staat. We gaan de volgende jaren blijven luisteren naar de inwoners van Roeselare en oplossingen aanbieden waar mogelijk. Als voorzitter wil ik er dan ook voor zorgen dat we als partij tussen de mensen blijven staan over de verschillende generaties heen."

"Tijdens de vorige gemeenteraadsverkiezing kregen heel wat jonge en nieuwe mensen de kans om op de lijst te staan en dit heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen", gaat Burgemeester Kris Declercq verder. "Ik ben dan ook blij dat er tijdens de legislatuur heel wat nieuwe en jonge mensen verschillende kansen zullen krijgen om mee beleid te voeren en dat deze trend zich ook verder zet in de algemene werking van de partij. Ik wens Sander Braeye heel veel succes toe als voorzitter."

(TD)

CD&V Roeselare koos voor een nieuwe jonge voorzitter. Co-jongerenvoorzitter Sander Braeye (28) wordt algemene voorzitter van CD&V Roeselare, Stéphanie Davidts zal de jongerenploeg verder leiden. Tot voor kort was Jannick De Poorter voorzitter."Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om voorzitter te worden van de schitterende ploeg die CD&V Roeselare is", aldus Sander Braeye. "De ambities zijn groot, als voorzitter wil ik CD&V Roeselare verder op de kaart zetten als de absolute stadspartij van Roeselare. We willen oog hebben voor vernieuwing met respect voor onze tradities. We zijn in Roeselare een partij met erg veel geëngageerde leden en beleidsmensen. We zijn de partij die opkomt voor alle lagen van de bevolking van jong tot oud en waar het menselijke centraal staat. We gaan de volgende jaren blijven luisteren naar de inwoners van Roeselare en oplossingen aanbieden waar mogelijk. Als voorzitter wil ik er dan ook voor zorgen dat we als partij tussen de mensen blijven staan over de verschillende generaties heen." "Tijdens de vorige gemeenteraadsverkiezing kregen heel wat jonge en nieuwe mensen de kans om op de lijst te staan en dit heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen", gaat Burgemeester Kris Declercq verder. "Ik ben dan ook blij dat er tijdens de legislatuur heel wat nieuwe en jonge mensen verschillende kansen zullen krijgen om mee beleid te voeren en dat deze trend zich ook verder zet in de algemene werking van de partij. Ik wens Sander Braeye heel veel succes toe als voorzitter."(TD)