https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Roeselare onderzoekt stadskantoor op nieuwe locatie

Vincent Vanhoorne

De kans is groot dat de administratieve diensten van het stadhuis in de verre toekomst in een nieuw stadskantoor worden ondergebracht.

“De voorbije maanden heeft Eandis voor ons via een pilootproject een screening gedaan van alle stadsgebouwen. In januari zal dat rapport aan het schepencollege gepresenteerd worden”, zegt schepen Nathalie Muylle (CD&V).

“Blijkt dat een verhuis naar een nieuwe locatie budgettair heel wat interessanter zou zijn dan de administratie op de Botermarkt te behouden. Een stadskantoor op een andere locatie zou 6 miljoen euro kosten, een project realiseren op de huidige locatie 9 miljoen euro. Er is op vandaag nog geen beslissing genomen daaromtrent, maar financieel is het duidelijk interessanter.”

“We willen eerst een duidelijk zicht krijgen op onze nieuwe organisatiestructuur en welke ruimte we daarvoor zullen nodig hebben. Maar het is een feit dat het station een aantrekkelijke buurt is voor het stadskantoor.”

(VVHR)

Lees hierover in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten