Actievoerder Piet Wittevrongel kleedde het standbeeld aan met de Palestijnse vlag. "Morgen, 15 mei, is ook de 71ste verjaardag van de oprichting van de staat Israël. Ondertussen hebben ze meer en meer van het land en de vrijheden van de Palestijnen afgenomen", motiveert Wittevrongel zijn zoveelste ludieke actie.

Hij schreef voor de gelegenheid ook het lied 'Free Palestina', dat terug te vinden is op YouTube. "Morgen voeren we over de middag actie op de Burg in Brugge, en gaan we het liedje daar zingen. Ook mijn kunstwerk 'Warheit macht Frei' zal daar staan."

(WK)

Actievoerder Piet Wittevrongel kleedde het standbeeld aan met de Palestijnse vlag. "Morgen, 15 mei, is ook de 71ste verjaardag van de oprichting van de staat Israël. Ondertussen hebben ze meer en meer van het land en de vrijheden van de Palestijnen afgenomen", motiveert Wittevrongel zijn zoveelste ludieke actie. Hij schreef voor de gelegenheid ook het lied 'Free Palestina', dat terug te vinden is op YouTube. "Morgen voeren we over de middag actie op de Burg in Brugge, en gaan we het liedje daar zingen. Ook mijn kunstwerk 'Warheit macht Frei' zal daar staan."(WK)