Respect mikt op bestuur in Ruiselede

Redactie KW

Respect, in 2006 ontstaan uit de voormalige CD&V-fracties van de gemeenteraad en de OCMW-raad, komt voor de tweede keer onder deze naam op bij de gemeenteraadsverkiezingen.

Op de lijst staan 11 namen die ook in 2012 voor Respect opkwamen, waaronder de 6 zetelende gemeenteraadsleden en 3 leden van de OCMW-raad. Er zijn 6 nieuwe kandidaten op de lijst. Hun namen werden in de voorbije weken al in de pers aangekondigd: Hannes Gyselbrecht, Christel Rutsaert-L’Hoost, Chris Hullebusch (schoonzoon van ere-burgemeester Etienne Biebuyck), Sandy Geirnaert, Hein Haerinck en Sara Dinneweth.

Marnix Van Daele is net als in 2012 lijsttrekker. Lijstduwer is Lieve Van Erum, die in 2012 op plaats 2 stond. Respect heeft de ambitie om de volgende legislatuur Ruiselede te besturen.

De volledige lijst:

1. Marnix Van Daele ,2. Christel L’Hoost ,3. Hannes Gyselbrecht 4. Mieke Van den Broeck, 5. Gilles Verstraete ,6. Chris Hullebusch 7. Sara Dinneweth,8. Tom De Paepe ,9. Sofie Lanckriet ,10. Sandy Geirnaert ,11. Hein Haerinck, 12. Luc Huys ,13. Carine Vandecasteele 14. Frederik Crul ,15. Yvan Slock ,16. Katrien Coene ,17. Lieve Van Erum

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.