PS Komen stelt verkiezingslijst voor

De sterkhouders voor de lokale PS met van links naar rechts Alain Debruyne, David Werquin en Dorothée De Rodder. © ZB
Redactie KW

In het Volkshuis van Le Bizet stelde de lokale afdeling van de PS haar kandidaten voor de gemeenteraad en de OCMW-raad voor.

Dat deden ze in aanwezigheid van Dorothée De Rodder, die PS-lijsttrekker is voor de provincie. David Werquin is de lijsttrekker. De jongste kandidate op de lijst is de 18-jarige Yaëlle Grana uit Ploegsteert.

De overige kandidaten en ook de kandidaten die op de OCMW-lijst prijken, zijn Petiljon Séverine (PL), Alain Debruyne (LB), Graziella Tallarico (LB), Diégo Gekiere (W), Audrey Braeme (K), Michel Huyghe (W), Virginie Delecroix (LB), Cédric Givaudan (PL), Sophie Bossue (K), Matthieu Brulez (K), Cathy Vandeparra (PL), Sébastien Lallemant (K), Hélène Zoonekyndt (K), Hubert van Elslander (LB), Typhaine Dehorter (K), Fabrice Cornelissen (K), David Brulez (K), Farida Saadi (LB), Michael Deswarte (W), Nathalie Buoillet (W), Philippe Dumortier (K), Laurence Carlier (TB).

Voor de OCMW-raad komen volgende kandidaten in aanmerking: Piteljon Serge (PL), Sophie Bossue (K), Alain Debruyne (LB), Cathy Vandeparre (PL), David Werquin (K), Maysa Mesure (W), Michaël Deswarte (W), Yaële (PL), Diégo Gekiere (W), Piteljon Séverine (PL) en Dominque Cardinael (PL).

Kandidaat Alain Debruyne, die op beide lijsten op de derde plaats staat, komt ook op voor de provincieraad, waar hij ook op de derde plaats staat.

(ZB)