Provincieraadslid Kurt Ravyts uit Zuienkerke komt op met onafhankelijke lijst

Redactie KW

Na het afhaken van de oppositielijst Zuienkerke Plus start provincieraadslid Kurt Ravyts (VB) met een onafhankelijke lijst NogBeterZuienkerke.

Kurt Ravyts die bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 met de lijst Vlaams Belang opkwam, maar daar geen zetel voor kon verzilveren komt nu op met een eigen lijst. “Na het afhaken van Zuienkerke Plus zag het er even naar uit dat er dit jaar geen gemeenteraadsverkiezingen zouden zijn op de gemeente” verklaart hij. Daarom kom ik op met een onafhankelijke lijst NogBeterZuienkerke, dus niet met het programma van Vlaams Belang. Ik zal het gemeentebestuur niet aanvallen, maar vraag wel aandacht voor lokale programmapunten. Mijn lijstvorming is nog verre van rond, mogelijks ben ik wel de enige kandidaat. Zo kunnen de inwoners, die niet tevreden zijn over het huidige beleid, ook voor iemand anders stemmen, in plaats van blanco.” Voorlopig kunnen de Zuienkerkenaars dus kiezen tussen Lijst Burgemeester en NogBeterZuienkerke.

(TM)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Brugsch Handelsblad

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten