Laat ons weten hoe jij de verkiezingszondag ervaart! Dat kan met een 'stemfie'. Neem een selfie -nee, niet in het stemhokje zelf, dat mag niét- en post die op facebook, twitter of instagram met de hashtag #KWstemfie. Hoe leuker, hoe groter de kans dat jij met zo'n hagelwitte smartphone de zomer in trekt want de redactie kiest er vanavond de leukste #KWstemfie uit. De winnaar krijgt een smartphone Samsung Galaxy S5 White. Vanavond om 21 uur maken we de gelukkige bekend op www.kw.be.

Vergeet ook niet om op vrijdag 30 mei de Krant van West-Vlaanderen in huis te halen: je vindt er in detail alle verkiezingsnieuws uit onze kustprovincie.

Laat ons weten hoe jij de verkiezingszondag ervaart! Dat kan met een 'stemfie'. Neem een selfie -nee, niet in het stemhokje zelf, dat mag niét- en post die op facebook, twitter of instagram met de hashtag #KWstemfie. Hoe leuker, hoe groter de kans dat jij met zo'n hagelwitte smartphone de zomer in trekt want de redactie kiest er vanavond de leukste #KWstemfie uit. De winnaar krijgt een smartphone Samsung Galaxy S5 White. Vanavond om 21 uur maken we de gelukkige bekend op www.kw.be. Vergeet ook niet om op vrijdag 30 mei de Krant van West-Vlaanderen in huis te halen: je vindt er in detail alle verkiezingsnieuws uit onze kustprovincie.