"De stad is al enige tijd eigenaar van twee panden tegenover de Vedastuskerk. De aankondiging aan de panden belooft een mooi project. Wanneer zullen deze leegstaande panden worden gesloopt? Nu biedt het geheel een vieze aanblik."

"We pogen de ramen en de straat op regelmatige basis proper te maken", antwoordt schepen Renaat Vandenbulcke (N-VA). "Maar dat is dweilen met de kraan open. We zorgen wel dat er weer een propere aanblik is met de Wieltjesfeesten.

"Ondertussen werd reeds op 4 juni binnen het AGB beslist om de panden te slopen. De sloop is voorzien eind dit jaar, begin volgend jaar."

(SLW)

"De stad is al enige tijd eigenaar van twee panden tegenover de Vedastuskerk. De aankondiging aan de panden belooft een mooi project. Wanneer zullen deze leegstaande panden worden gesloopt? Nu biedt het geheel een vieze aanblik.""We pogen de ramen en de straat op regelmatige basis proper te maken", antwoordt schepen Renaat Vandenbulcke (N-VA). "Maar dat is dweilen met de kraan open. We zorgen wel dat er weer een propere aanblik is met de Wieltjesfeesten."Ondertussen werd reeds op 4 juni binnen het AGB beslist om de panden te slopen. De sloop is voorzien eind dit jaar, begin volgend jaar."(SLW)