Christophe woont op wijk Eiland in Harelbeke. Hij is getrouwd en papa van drie kinderen: Guillaume (16) en de tweeling Margaux en Mathis (13). Beroepshalve is hij planningsverantwoordelijke bij Corex Belgium.

"Als rasechte Harelbekenaar kijk ik sterk uit naar de komst van ons nieuwe marktplein en de vernieuwde omgeving", zegt Christophe. "Bijkomend verdient onze stad enkele bekende winkels die toevallige passanten aanzet tot winkelen en de al bestaande handelszaken leert kennen. Ook sport ligt me uiteraard na aan het hart. Daarom vind ik dat het complex De Mol een veld in kunstgras verdient. We moeten durven hoger mikken en meer inzetten op beleving."

(PVH)

Christophe woont op wijk Eiland in Harelbeke. Hij is getrouwd en papa van drie kinderen: Guillaume (16) en de tweeling Margaux en Mathis (13). Beroepshalve is hij planningsverantwoordelijke bij Corex Belgium. "Als rasechte Harelbekenaar kijk ik sterk uit naar de komst van ons nieuwe marktplein en de vernieuwde omgeving", zegt Christophe. "Bijkomend verdient onze stad enkele bekende winkels die toevallige passanten aanzet tot winkelen en de al bestaande handelszaken leert kennen. Ook sport ligt me uiteraard na aan het hart. Daarom vind ik dat het complex De Mol een veld in kunstgras verdient. We moeten durven hoger mikken en meer inzetten op beleving."(PVH)