Open VLD trekt vrouwelijke kaart in Roeselare

V.l.n.r. Liselot De Decker, Nicole Brandt en Hilde Boudrez. (GF) © (GF)
Philippe Verhaest

Drie dames met een achtergrond in de zorgsector versterken de lijst van Open VLD: Liselot De Decker, Nicole Brandt en Hilde Boudrez.

Liselot De Decker (40) uit de Abeelstraat werkt als zelfstandig thuisverpleegkundige en is leerkracht bij Viso.

“Ik wil me inzetten voor een betere mobiliteit om zo de bereikbaarheid bij de patiënten te verbeteren”, argumenteert ze haar kandidatuur. Liselot is ook begaan met de sportinfrastructuur en het aanbod in onze stad en wil zich inzetten voor de kinderen. “We moeten streven naar voldoende kinderopvang, speelruimtes, betaalbare activiteiten en vooral een veiliger Roeselare.”

Nicole Brandt (51) uit de Hillestraat is bediende bij de Liberale Mutualiteiten en verantwoordelijk voor het kantoor in Roeselare. “Ik wil dat Roeselare ‘BBB’ wordt”, zegt ze. “Betrokken, bereikbaar en betaalbaar. De inwoners moeten meer betrokken worden bij het beleid, onze stad moet beter bereikbaar zijn en we waken er tegelijk over dat alles betaalbaar blijft.” Nicole pleit ook voor een betaalbare zorg die toegankelijk is voor iedereen.

Hilde Boudrez (47) uit de Zwarte-Leeuwstraat is aan de slag als verpleegkundige bij WZC De Waterdam. “Ik ijver voor een beter openbaar vervoer in de buurt van de woonzorgcentra”, klinkt het. “Ik wil ook meedenken over een woonzorgcentrum in Beveren, waar nu geen voorzieningen zijn.” (PVH)