Ondernemer Chris Marain op lijst van Open VLD PLUS in Brugge

Chris Marain is voorzitter van de Tennisclub in Oostkamp. © BP
Redactie KW

Lijsttrekker Mercedes Van Volcem kondigt een nieuwe naam op haar Open VLD PLUS-lijst aan. Chris Marain, ondernemer in Brugge, versterkt de lijst.

Chris Marain (49) woont in Sint-Michiels en is getrouwd met Christine Miserez. Hij is de vader van Famke en Jari. “Hij is niet alleen ondernemer, maar vooral ook ondernemend”, zegt Mercedes Van Volcem. “Het is een man die weet van aanpakken.”

Chris Marain is professioneel actief in de logistieke sector. Hij startte zijn carrière 30 jaar terug bij het Zeebrugse HUKTRA. Vandaag is hij afgevaardigd bestuurder en medeoprichter van Bulkhaul Belgium NV. Chris Marain wordt gezien als een logistiek en ondernemend talent. Als marketing- en managementconsultant is hij actief in de intercontinentale logistieke sector.

Politieke nieuwkomer

Chris Marain zet zijn eerste stappen in de Brugse politiek. Hij schaart zich daarbij achter het PLUS-verhaal. “Het is vooral het gedreven enthousiasme van de lijsttrekker en de ploeg en de vernieuwende en ambitieuze politiek van de PLUS-lijst die mij naar de politiek lokken”, klinkt het in een persbericht.

Chris Marain is voorzitter van de Tennisclub in Oostkamp, die vele Brugse leden telt. “Ook daar heeft hij zijn gedrevenheid, passie en enthousiasme naar boven gehaald. Als voorzitter van Tennisclub Oostkamp wist hij de grootste meest vernieuwende indoortennishal van België te verwezenlijken. Bij aanvang was het niet zeker dat dit ambitieuze project kon slagen, maar Chris Marain slaagde erin de club op de kaart te zetten en volledig zelfbedruipend te laten worden. Het succes van zijn verhaal? Passie hebben en mensen die ergens willen voor gaan samenbrengen om op die manier de juiste teamgeest te creëren.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.