Niko Geldhof ziet zijn professionele activiteiten als concertorganisator en frituuruitbater niet meer te combineren met zijn mandaat als gemeenteraadslid van Oostende. Deze week besliste hij om de gemeenteraad te verlaten. Hij blijft wel actief betrokken bij de partijwerking van SP.A Oostende.

Niko Geldhof baat al jaren Frituur Hazegras uit. Daarnaast is hij ook als concertorganisator actief. Ondertussen organiseert hij meer dan 25 concerten op een jaar. Zo organiseerde hij afgelopen zondag het Welcome Back-concert van Andreï Lugovski in het Kursaal. Ook het exclusieve optreden van Kim Wilde in België en onder andere de verjaardagsconcerten van Wendy van Wanten, Luc Steeno en Willem Vermandere worden door hem in Oostende georganiseerd.

"Samen is dit meer dan een fulltime job. Een combinatie met de raadscommissies en gemeenteraden, inclusief de voorbereidingen en het inwerken in dossiers, blijkt quasi onmogelijk", klinkt het.

Ontslagnemend raadslid Niko Geldhof is actief als concertorganisator en wil zich in de toekomst daar verder op toeleggen., EF
Ontslagnemend raadslid Niko Geldhof is actief als concertorganisator en wil zich in de toekomst daar verder op toeleggen. © EF

Opvolger Charlie Wyllie neemt zijn mandaat voor de gemeenteraad niet op omdat hij de jongeren binnen de partij alle kansen wil geven. Didier Brissinck is ondertussen ingewerkt in het Bijzonder Comité voor Sociale Dienst en komt niet naar de gemeenteraad terug. Michael Vanhee (24), student politieke wetenschappen, zal nu Niko Geldhof in de gemeenteraad vervangen.

"We hebben uiteraard alle begrip voor Niko zijn professionele keuze. Het neemt echter niet weg dat we het bijzonder jammer vinden dat hij, met al zijn ervaring, de gemeenteraadsfractie vaarwel zegt", zegt fractieleider John Crombez.

Niko Geldhof ziet zijn professionele activiteiten als concertorganisator en frituuruitbater niet meer te combineren met zijn mandaat als gemeenteraadslid van Oostende. Deze week besliste hij om de gemeenteraad te verlaten. Hij blijft wel actief betrokken bij de partijwerking van SP.A Oostende.Niko Geldhof baat al jaren Frituur Hazegras uit. Daarnaast is hij ook als concertorganisator actief. Ondertussen organiseert hij meer dan 25 concerten op een jaar. Zo organiseerde hij afgelopen zondag het Welcome Back-concert van Andreï Lugovski in het Kursaal. Ook het exclusieve optreden van Kim Wilde in België en onder andere de verjaardagsconcerten van Wendy van Wanten, Luc Steeno en Willem Vermandere worden door hem in Oostende georganiseerd."Samen is dit meer dan een fulltime job. Een combinatie met de raadscommissies en gemeenteraden, inclusief de voorbereidingen en het inwerken in dossiers, blijkt quasi onmogelijk", klinkt het.Opvolger Charlie Wyllie neemt zijn mandaat voor de gemeenteraad niet op omdat hij de jongeren binnen de partij alle kansen wil geven. Didier Brissinck is ondertussen ingewerkt in het Bijzonder Comité voor Sociale Dienst en komt niet naar de gemeenteraad terug. Michael Vanhee (24), student politieke wetenschappen, zal nu Niko Geldhof in de gemeenteraad vervangen."We hebben uiteraard alle begrip voor Niko zijn professionele keuze. Het neemt echter niet weg dat we het bijzonder jammer vinden dat hij, met al zijn ervaring, de gemeenteraadsfractie vaarwel zegt", zegt fractieleider John Crombez.