Nieuwe voorzitters bij CD&V Oostkamp verkozen

© GS
Redactie KW

De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van CD&V Oostkamp wordt dit jaar gecombineerd met de verkiezing van 3 nieuwe voorzitters. Voor alle drie de mandaten was er telkens maar één kandidaat voorgedragen en was de verkiezing niet meer dan een formaliteit.

Johan Dedeene (54) werd opnieuw verkozen als afdelingsvoorzitter. Hij neemt deze functie al op sinds 2006 en werd verkozen met 88% van de stemmen.

Sim Deeren (19) werd verkozen als nieuwe voorzitter van Jong CD&V met 100% van de stemmen. Hij studeert Global Business Management en is de medestichter Tope vzw, lid van de Oostkampse jeugdraad en hoofdanimator van de speelpleinwerking Spwok Oostkamp. Hij neemt het voorzitterschap over van Toben Braeckevelt, die sinds 1 januari zetelt in de gemeenteraad.

De nieuwe voorzitster van Vrouw & Maatschappij Oostkamp is Marleen Clarisse (48). Ze is penningmeester van de Gezinsbond Hertsberge en oprichtster van de damesfietsclub d’Hertjes. Marleen kreeg 100% van de vrouwelijke CD&V leden die aan de stemming deelnamen. Marleen volgt Ester Van Parijs op die haar liefde volgde en verhuisde naar Torhout.

Alle drie de voorzitters hebben een mandaat gekregen van 6 jaar.

(GST)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.