Nieuwe namen bij Gemeentebelangen Heuvelland

Redactie KW

In de aanloop naar de verkiezingen 2012 versterkt Gemeentebelangen de lijst met nog eens drie mensen uit Wijtschate. Nadat al bekend gemaakt werd dat Marc Lewyllie uit Wijtschate de lijst van Gemeentebelangen zal trekken, hebben nu ook Martine Braem, Dirk Baekelandt en Mireille Degroote toegezegd.

Martine Braem heeft een zelfstandige thuiszorgpraktijk. Door de jaren heen heeft ze haar praktijk sterk uitgebouwd, waardoor Martine ondertussen heel wat ervaring heeft op vlak van zorg, senioren en OCMW.

Dirk Baekelandt treedt in de voetsporen van zijn vader, Fernand Baekelandt en zijn grootvader Georges, die jarenlang respectievelijk gemeenteraadslid en schepen van openbare werken waren. Dirk is samen met zijn broer zelfstandig bouwaannemer. Hierdoor heeft hij heel wat praktische ervaring met het huidige beleid rond ruimtelijke ordening en bouwen.

Mireille Degroote tenslotte woont in de Ieperhoek. Vanuit een erg sterke sociale gedrevenheid is Mireille al jarenlang vakbondsafgevaardigde in Westlandia. Dit sociaal engagement wil Mireille dan ook doortrekken in Heuvelland. Mireille nam in het verleden ook al deel aan de lokale verkiezingen.

(MDN)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.